Al meer dan 65 jaar jouw bakkerij in Heers

In Haspengouw staat Bakkerij Swerten al jarenlang bekend om haar heerlijk verse producten en warme bediening. Nog voor je helemaal binnen bent, komt de glimlach van onze medewerkers je al tegemoet.

Uit pure trots en passie voor onze familiezaak zetten we alles in het werk om jou te verwennen met lekkere broden, gebakjes, (feest)taarten, ontbijtmanden en meer. Proefde je onze specialiteiten al? Onze rijsttaarten, artisanale broden en gebakjes vallen bij iedereen in de smaak!

Bovendien vind je in onze bakkerij heel wat lekkers voor bij je broodmaaltijd. Verse eitjes en verschillende soorten charcuterie neem je handig mee als je je brood komt halen.

Onze assortiment

Broden

Onze broden zijn altijd kraakvers, van de klassiekers tot onze eigen specialiteiten. Probeerde jij bijvoorbeeld al een van onze verse artisanale broden? 

Gebak

Elke dag staat er een dagvers gamma gebak voor je klaar. Tijdens het weekend presenteren we een extra uitgebreid aanbod. Iets specifieks nodig op een weekdag? Dan kan je dit eenvoudig op voorhand bestellen.

Feesttaarten

Heb je een leuk feestje in het vooruitzicht? Voor jouw trouwfeest, verjaardag, familiefeest enz. toveren wij graag een speciale taart tevoorschijn. Een regenboogtaart, een taart in verschillende etages, een taart met een foto op,… Alles kan en alles mag.

Brood- en geschenkmanden

Met een mand vol lekkers als geschenk of een uitgebreide ontbijtmand scoor je gegarandeerd. Jij kiest zelf op welke manier en voor welk budget je de mand wilt vullen.

Brood of banket bestellen?

Je kan tot 17u je bestelling plaatsen voor de dag nadien.